специални разузнавателни средства
СПЕЦИАЛНИ
РАЗУЗНАВАТЕЛНИ
СРЕДСТВА
Контакти srs logo
Как се използва GSM подслушвател? ПДФ Печат Е-мейл
Написано от srs   
Вторник, 13 Април 2010 21:38

Това, което ще видите е нещо, което всички любители на шпионажа със сигурност ще заобичат. И ако трябва да бъдем честни, във всеки един от нас се крие по един шпионин или поне веднъж ни се е искало да разберем дали някой злослови по наш адрес.

Е, сега можете да разберете всичко това бързо и лесно, защото по долу ще видите как се използва GSM базиран подслушвател, добре познат като „бръмбар“.

Всички сме гледали шпионски филми, в които агентът подслушва всяка дума в дома на заподозрения с такива подслушвателни устройства. Сега вече може да направите това и сами! И да разберете какво другите говорят за вас.

Тази малка, черна, дискретна кутийка е самият GSM подслушвател. С него може да слушате каквото пожелаете и то с високо качество на звука. Всичко, от което се нуждаете е този подслушвател и една SIM карта на кой да е мобилен оператор. Само трябва да поставите картата в устройството и да го скриете, където пожелаете. Можете да го скриете в стаята, в колата, в дамска чанта и дори в джобовете на сакото.

 GSM подслушвателят работи навсякъде, където има обхват на мобилен телефон, така че местата, където можете да го използвате са безброй. Когато искате да използвате „бръмбъра“ просто се обадете на СИМ картата в него. Подслушвателното устройство ще „отговори“ на обаждането ви и вие ще чувате абсолютно всичко, което се случва в обхвата на микрофона му. И най-важното – никой наоколо няма да разбере, че вие го подслушвате.

Последно променен на Четвъртък, 22 Април 2010 01:13
 
КОЛИЧКА
Количката Ви е празна.