специални разузнавателни средства
СПЕЦИАЛНИ
РАЗУЗНАВАТЕЛНИ
СРЕДСТВА
Контакти srs logo
общи условия

Общи условия за нашия онлайн магазин.

1. Поръчки:

Сайта предоставя удобен интерфейс за създаване на поръчката Ви. След като оформите поръчката си кликнете на линковете водещи към количката, където са изброени всички избрани от Вас продукти с количества и цени. След като потвърдите поръчката, на посоченият от Вас e-mail адрес ще получите потвърдително писмо с номер и дата на поръчката и нейното съдържание.

2. Цени:

Цените на стоките посочени на сайта са крайни и не включват цената за доставка до клиента. Цените на продуктите могат да бъдат променяни, без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална, към момента на поръчката.

3. Продукти:

Стоките, предлагани от SRS.BG са с гарантирано качество. Публикуваните на сайта описания на предлаганите стоки са с информативна цел. Възможно е да бъдат допуснати технически грешки.

4. Срокове и условия:

Стоките, поръчани в SRS.BG се доставят  следващия ден от получаване на поръчката. Когато продукта не е наличен, ние сме длъжни да Ви уведомим в горепосочения срок. Ние не носим отговорност за забава на поръчките по вина на куриерската фирма, неточен адрес или други обстоятелства.

5. Гаранция, рекламация и връщане на продуктите:

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на нас.

При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

Рекламации се приемат по e-mail или друг удобен за клиента начин, като той посочва причините за предявената рекламация. SRS.BG си запазва правото да не приеме констатацията на клиента, ако прецени, че основанието му за рекламация е неоснователно или е следствие на неправилна употреба от страна на клиента. SRS.BG уведомява клиента за становището си на посочения от него телефон или e-mail.

Ние сме длъжни да спазваме стриктно Закона за защита на личните данни, да защитаваме предоставената ни от клиента информация, да доставим поръчаните продукти в договорения срок на посочения адрес.

Ние имаме право да не доставим поръчаните продукти при посочени неверни адрес и/или телефон.

Ние не носим отговорност за посочената от производителя информация за стоката каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства независещи от магазина, възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на различните видове екрани на компютрите и техните настройки.

6. Права и задължения на клиентите:

Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, e-mail и адрес за доставка, да заплати цената на поръчаните от него стоки, както и определената сума за доставка, да получи поръчаните стоки, като осигури възможност за приемането им, да не прави фиктивни поръчки, да не дава измислени отзиви за даден продукт или друга невярна информация.

Клиентът има право да получи поръчаните от него продукти, да се откаже от тях в срок от седем работни дни от датата на доставка, спазвайки изискванията на Закона за защита на потребителите.

тел." 0877 644 633

7. Права и задължения на SRS.BG:

Ние сме длъжни да спазваме стриктно Закона за защита на личните данни, да защитаваме предоставената ни от клиента информация, да доставим поръчаните продукти в договорения срок на посочения адрес.

Ние имаме право да не доставим поръчаните продукти при посочени неверни адрес и/или телефон.

Ние не носим отговорност за посочената от производителя информация за стоката каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства независещи от нашта агенция, възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на различните видове екрани на компютрите и техните настройки.

8. Връзка с нас

e-mail: srs@srs.bg

Към този момент предлаганите услуги не са активни.

Моля, преглеждайте периодично нашите общите условия за настъпили промени.

КОЛИЧКА
Количката Ви е празна.