специални разузнавателни средства
СПЕЦИАЛНИ
РАЗУЗНАВАТЕЛНИ
СРЕДСТВА
Контакти srs logo
Подслушвателни устройства
Характеризира се с уникален супер-тънък дизайн и лекота. Това устройство Ви позволява да подслушвате разговори по всяко време на денонощието, независимо къде се намирате, даже и да сте в чужбина – 24 часа на денонощие, 7 дена в седмицата !!! 

110.00 лв.
Допълнителна информация...


Работна честота 900, 1800 MHz Снабден с 3 кондензаторни микрофона. 24 часа непрекъснато използване. Съвместим с всички GSM SIM карти. 

90.00 лв.
Допълнителна информация...


Подслушвателно устройство състоящо се от предавател и приемник на радио канал. Предавателят и приемникът имат вградени акумулаторни литиево-йонни батерии. 

135.00 лв.
Допълнителна информация...


Този тип подслушвателни устройства е подходящ за монтиране на стъкло. С тях можете да подслушвате в стая, като ги залепите от външната страна върху стъкло на прозорец. 

75.00 лв.
Допълнителна информация...


Подслушвател на радио канал вграден в разклонител. Подслушвателят е в състояние да предаде аудио звук от площ в размер на 100м². Дори и и най- тихият шепот се улавя от устройството. 

240.00 лв.
Допълнителна информация...


Подслушвателно устройство вградено в зарядно за мобилен телефон по избор на клиента. Подслушвателят предава звук от площ в размер до 40м². 

250.00 лв.
Допълнителна информация...


Подслушвател скрит в обикновена компютърна мишка. Може да бъде поставен на видно място, без да привлича внимание. В радиус 10 метра около "мишката" може да слушате, посредством обикновена SIM карта за GSM. 

200.00 лв.
Допълнителна информация...


Този монокъл с 8x увеличение, призмена оптична система и насочен микрофон може да се използва едновременно за наблюдение и подслушване на обект. С параболичната антена моноколът долавя звук от обект, към който е насочен на разстояние до 100 метра. 

170.00 лв.
Допълнителна информация...


Подслушвател комбиниран, като флаш памет с капацитет 2 GB и цифров звуков рекордер. Дори и при по-щателна проверка по нищо не можете да различите този подслушвател от обикновена USB флашка. 

75.00 лв.
Допълнителна информация...


Контактен микрофон тип - стетоскоп. От едната страна има 'игла', която потъва навътре при допир с повърхност - стена, под, врата... Има регулатор за звука и извод за слушалки. Може да слушате през 20 см. дебела стена. 

200.00 лв.
Допълнителна информация...


GSM послушвател, с който ще имате възможност да слушате разговорите в желаното помещение по всяко време. С него не е нужно да се съобразявате с батерия и не трябва да го зареждате. Необходимо е само да го включите в контакта и ще имате връзка 24 часа в де 

160.00 лв.
Допълнителна информация...


Подслушвател с детектор за движение, който при засичане на хора ще позвъни на вашия телефон, като по този начин ще ви извести какво се случва в помещението където е поставен подслушвателя. 

145.00 лв.
Допълнителна информация...


Подслушвател за кола в обикновенно на външен вид USB зарядно за всякакви мобилни телефони, таблети, навигации и други USB захранвания от 12V запалка за автомобил. 

175.00 лв.
Допълнителна информация...  • «« Начало
  • « Пред.
  • 1
  • Следв. »
  • Край »»


Покажи №  
Резултати 1 - 13 от 13
Обновено на: вторник, 21 май 2024 09:29
КОЛИЧКА
Количката Ви е празна.